ВОКАЛНА ГРУПА "МОРСКИ ПЕРЛИ"
Ръководител
вокален педагог
e-mail:


Изградено е през 2007 година с цел откриване, развитие и изява на млади таланти от Балчик в областта на певческото изкуство.
Участниците са от 4 до 19 години. Младите изпълнители имат богат репертоар от песни – детски, съвременни, хитови.
През годините вокалните изпълнители активно участват в културния живот на гр. Балчик, изявяват се в общински, национални и международни конкурси и фестивали в Балчик, Албена, София, Варна, Панагюрище, Тутракан, Свищов.
Многобройни са получените отличия и награди. От редиците на студиото израстнаха нашите таланти:
- Александър Танев, носител на 6 награди Гран при, безброй първи места от конкурси в България и чужбина. Финалист в телевизионните формати „Големите надежди“ и “Next star” на телевизия “Antena 1“ – Румъния. Главен изпълнител в телевизионния мюзикъл „Питър Пан“ на БНТ, стипендиант на фондация „Димитър Бербатов“.
- Петя Аджопова – талантлив поп изпълнител, носител на 4 Гран при, специална награда на турския композитор и продуцент Толга Гюрдил, който композира за нея цял музикален албум, с отличия от конкурси в Русия, Румъния, Украйна, Италия,Турция.
- Невена Димитрова – лауреат на много конкурси, финалистка на телевизионния формат „Гласът на България“ по BTV.

По пътя на звездите ни вървят и малките таланти Шарлот, Теди, Преслав, Вера, Поли, Мирослава, Виктор, Мария-Елена, Роси.